Onze werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit (ver)bouw-renovatie- en restauratie­werkzaamheden.

Restauratie, Nieuwbouw, Verbouw, Installatie & Onderhoud

Bouwplannen?

Bij een bouwproject groot of klein komt er altijd een hoop bij kijken. Vaak zijn er zaken die u belangrijk vindt en waar u lang over nadenkt, daarnaast zijn er tal van onderdelen die u wellicht niet heeft voorzien. Dat is allemaal geen probleem!

Wij begrijpen als geen ander dat het opstellen/uitwerken van een wens behoorlijk complex kan zijn, daarom helpt Van Kampen u graag om overzicht te creëren en te komen tot een gericht uitvoerbaar plan dat volstaat aan alle wensen en eisen.

  Werkgebied

  Het werkgebied omvat de driehoek Rotterdam - Amsterdam en Utrecht

  Onderhoud
  Voor diverse opdrachtgevers voeren wij vast onderhoud uit aan panden in bovenstaande regio. Heeft u interesse? Informeer naar de mogelijkheden!

   Bouw- of verbouw­plannen?

   Wij werken in een vier stappen plan om uw project te tackelen
   Integration icon

   Stap 1

   Heeft u bouw- of verbouwplannen? U kunt direct bij ons informeren hoe we gezamenlijk een bouwplan op kunnen stellen. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden kan dit al dan niet in samenwerking met een architect worden uitgevoerd.
   Integration icon

   Stap 2

   In overleg met ons bedrijf en/of een architect wordt een bouwplan opgesteld. Zo'n plan bestaat uit een ontwerp met tekeningen, werk- en materiaalomschrijving en indien nodig, een constructieve uitwerking
   Integration icon

   Stap 3

   Wanneer de ideeën concreet worden kunnen wij voor u de (ver)bouwkosten calculeren. Wij stellen voor u een vrijblijvende overzichtelijke open begroting op.
   Integration icon

   Stap 4

   Na het (indien nodig) verlenen van een bouwvergunning door de gemeente kan er gestart worden met de uit te voeren werkzaamheden.

   Neem vrijblijvend contact op

   We helpen u graag met al uw vragen rondom restauratie­werkzaamheden & (ver)bouwplannen
   Hét aannemersbedrijf voor restauratie, nieuwbouw, verbouw, installatie en onderhoud
   © 2023 Van Kampen. All rights reserved.