Van Kampen is opgericht in 1975 en inmiddels al meer dan 45 jaar actief in de bouwwereld.

Over ons

Van Kampen Bouwbedrijf, gevestigd aan de 's-Gravendamseweg 38a te Voorhout, is een toonaangevend bouwbedrijf met een rijke geschiedenis. Sinds onze oprichting in 1975 zijn we al meer dan 45 jaar actief in de bouwwereld.

Onze Expertise

Bij Van Kampen Bouwbedrijf zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan diensten, waaronder restauratie, nieuwbouw, verbouw, installatie en onderhoud. Met trots voeren we loodgieters- en machinaal timmerwerk (het maken van kozijnen e.d.) in eigen beheer uit, waardoor we volledige controle hebben over de kwaliteit van het werk dat we leveren. Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

  Onze Projecten

  Wij nodigen u uit om ons uitgebreide portfolio van projecten te bekijken. Hierin ziet u de diversiteit van ons werk en onze toewijding aan vakmanschap en precisie. Of het nu gaat om het restaureren van een monumentaal pand, het creëren van een moderne nieuwbouwvilla of het uit- en verbouwen van uw woning, wij zetten ons in om elke opdracht tot een succesvol einde te brengen.
  Bekijk onze projecten

   Neem vrijblijvend contact op

   We helpen u graag met al uw vragen rondom restauratie­werkzaamheden & (ver)bouwplannen
   Hét aannemersbedrijf voor restauratie, nieuwbouw, verbouw, installatie en onderhoud
   © 2023 Van Kampen. All rights reserved.