Timmerwerk

In de eigen werkplaats kunnen allerlei kozijnen, lijstwerk, ramen en deuren vervaardigd worden. Dit gebeurt handmatig en/of machinaal. Vooral afwijkende onderdelen die nodig zijn bij restauratie- / renovatiewerkzaamheden zijn door eigen productie snel te maken.

Loodgieterswerk

Onze loodgieter is vakkundig op het gebied van het installeren van complete huisinstallaties, waaronder de CV-installatie. Door hem kunnen allerlei dakwerkzaamheden, inclusief lood-, zink- en koperwerk, worden uitgevoerd. Afwijkende dakbedekkingen als het leggen van  natuurleien of een roevendak leveren voor hem geen problemen op. Regelmatig worden door hem aan soortgelijke daken onderhoud verzorgd.

Metselwerk

Het metselwerk omvat het gewone metselwerk tot het vervangen van steenschades inclusief voegwerk. Restauratie van monumentaal metselwerk en het daarbij behorende voegwerk, van platvol tot knip- of snijvoeg, wordt zeer deskundig uitgevoerd.

Van Kampen Bouwbedrijf BV is een kleine, maar veelzijdige bouwonderneming met ruime ervaring. Wij staan u graag bij om uw project uit te voeren.